Doe mee met de kleurwedstrijd en maak kans op 3x shoptegoed! Kleur het (web)winkeltje van Lins & Ko en stuur je inzending in en dan maak je kans op:
1x    Shoptegoed kadobon t.w.v. 25 euro
2x    Shoptegoed kadobon t.w.v. 15 euro

Waar vind je de kleurplaat?
Sinds een tijdje ontvang je bij je bestelling een kleurplaat van Lins & Ko. De kleurplaat is gemaakt door Lins en je vindt haar en een aantal items & figuren uit de webshop terug op de kleurplaat. Heb je de kleurplaat niet ontvangen en/of wil je ook graag meedoen? Dan kan je de kleurplaat nu downloaden via deze link

Hoe doe je mee?
Deel een foto van je kleurplaat in je Instagram-stories (let op: zorg dat je bericht openbaar gedeeld is en dat je @lins.en.ko vermeld --> anders zien we het niet)
OF
Stuur je inzending in per mail via info@linsenko.nl

Heb je een reactie van ons ontvangen? Dan weet je zeker dat wij je inzending hebben gezien! 

Voor wie?
De kleurwedstrijd is voor iedereen die het leuk vindt om te kleuren, jong & oud! 

De actie loopt t/m zondag 5 februari, de winnaars worden bekend gemaakt op maandag 6 februari via Instagram. Je vindt meer informatie en de voorwaarden op de actiepagina via www.linsenko.nl

Liefs Lins & Ko

#linsenko #shoppen #shoptegoed #kleurwedstrijd #kleurplaat #nieuwe collectie #winactie #kleurplaat 

 

Aanvullende voorwaarden:
De uitslag wordt bekend gemaakt via Instagram-Stories op maandag 6 februari en/of via mail als de gewonnen inzending via mail verstuurd is. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Er wordt niet gecorrespondeerd over de uitslag. 
Het shoptegoed wordt niet uitgekeerd als geldbedrag, dat wil zeggen dat het alleen gebruikt kan worden bij het plaatsen van een bestelling in de webshop. Het shoptegoed moet in 1x gebruikt worden. Het kan dus niet gespreid worden over meerdere bestellingen.
Je moet minimaal 18 jaar zijn om de inzending te versturen en de prijs in ontvangst te kunnen nemen.

© 2020 - 2023 Lins & Ko | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel